AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında bebeğin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında bebeğin öldürüldüğünü görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla bebek öldürmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği öldü görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, dedikoduya rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında kucakta bebek ölmek büyük problemler yaşanacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğini öldüğünü görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir