AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamların saldırısına uğramak

Kahve falında adamların saldırısına uğramak

Kahve falında adamların saldırısına uğramak kırılan kalbin onarılacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamların saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında adamların saldırısına uğramak atılıma geçeceğine, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında maymun saldırısına uğramak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinlerin saldırısına uğramak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok köpeğin saldırısına uğramak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek saldırısına uğramak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayının saldırısına uğramak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir