AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak işinden çıkarılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, imkânlarının azalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek tarafından saldırıya uğramak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından saldırıya uğramak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kötü kişilere yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından saldırıya uğramak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek tarafından saldırıya uğramak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bi erkek tarafından saldırıya uğramak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin saldırısına uğramak başka kimselere de yardım edeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir