AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi apartmanını görmek

Kahve falında kendi apartmanını görmek

Kahve falında kendi apartmanını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, tabiatı kötü olan kişiye, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında kendi apartmanını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında apartmanların yıkıldığını görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeni yapılmış apartmanlar görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir apartman görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında apartman dairesi görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında uzun apartman görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartman çıkmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına inanılır.

Kahve falında apartman balkonu görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir