AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi abisini görmek

Kahve falında kendi abisini görmek

Kahve falında kendi abisini görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi abisini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Kahve falında askerdeki abisini görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında abisin görmek kazançlı işlere girileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın abisini görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinin abisini görmek azap çektiğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında abisini asker görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, üzüntülerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kızın abisini görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında abisin öldüğünü görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında asker abisini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir