AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın abisini görmek

Kahve falında kızın abisini görmek

Kahve falında kızın abisini görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulur.

Kahve falında kızın abisini gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında sevdiğin kızın abisini görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kızın abisini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abisini görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işarettir.

Kahve falında abisini öpmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abisini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abisini ölmüş olarak görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin abisini görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında abisini öldüğünü duymak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir