AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisini asker görmek

Kahve falında abisini asker görmek

Kahve falında abisini asker görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında abisini asker gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Kahve falında asker abisini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abisini asker görmek getirisinden daha fazla olacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında askerdeki abisini görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında annesini ve abisini görmek gergin olacağına, bol nimete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında abisin görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abisin öldüğünü görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında abisini öldüğünü görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abisi ölmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir