AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelleşme görmek

Kahve falında kelleşme görmek

Kahve falında kelleşme görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelleşme gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da iletişim araçlarını faal olarak kullanmanız durumunda bilgi edinebilir veya haberler alabilirsiniz.

Kahve falında kelle eti görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş inek kellesi görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kelleşme görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ütülmüş kelle görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun kelle görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kelle paça pişirmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında balık kellesi görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelle görmek ilerleyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir