AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle yapmak

Kahve falında kelle yapmak

Kahve falında kelle yapmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kelle yapmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Kahve falında kelle paça yapmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında kelle yapmak müjdeli haberler alacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle pişirmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile saadetinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu kellesi pişirmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Kahve falında kelle pişirdiğini görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında sığır kellesi görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Kahve falında kelle paça ütmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında köpek kellesi görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir