AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kellesini görmek

Kahve falında birinin kellesini görmek

Kahve falında birinin kellesini görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin kellesini gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Kahve falında kelle yüzmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, sağlık ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek kellesi görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ütülmüş kelle görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan kellesi görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyükbaş hayvan kellesi görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında keçi kelle görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hayvan kellesi görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işaret eder.

Kahve falında çiğ kelle görmek makam ve rütbe edineceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir