AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş kelle görmek

Kahve falında kopmuş kelle görmek

Kahve falında kopmuş kelle görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş kelle gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında pişmiş koyun kellesi görmek işlerini büyüteceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında dana kellesi görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelle soğan görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş inek kellesi görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına işarettir.

Kahve falında kelle yapmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, söylediklerinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kelle çorbası içmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kelleli altın görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında adam kellesi görmek işinin başına geçeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir