AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kelepçelenmek

Kahve falında biriyle kelepçelenmek

Kahve falında biriyle kelepçelenmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sağlık ve hayır getireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Kahve falında biriyle kelepçelenmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini kelepçeli görmek hayırlı bir işe başlayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe çıkarmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kelepçeli görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında başkasını kelepçeli görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında koluna kelepçe takmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kurulu düzeni olacağına alamet eder.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir