AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelem turşusu görmek

Kahve falında kelem turşusu görmek

Kahve falında kelem turşusu görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, işlerdeki karın artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında kelem turşusu gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Kahve falında kelem turşusu yemek zorlukların biteceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelem turşusu görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kelem görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kelem dolması görmek ekmeğinin çoğalacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelem sarması görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kelem görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan turşusu görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk turşu görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir