AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelem dolması görmek

Kahve falında kelem dolması görmek

Kahve falında kelem dolması görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, büyük borçların altında ezileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, hem eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelem dolması gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında kelem dolması görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında kelem sarması görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, maddi açıdan ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kelem görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelem görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kelem turşusu yemek isabetli adımlar atılacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kelem turşusu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan dolması yemek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek kırılan kalplerin barışacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir