AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kelebek görmek

Kahve falında yeşil kelebek görmek

Kahve falında yeşil kelebek görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kelebek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanın.

Kahve falında yeşil kelebek görmek mutluluğunun daim olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kelebekten korkmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kelebek görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında büyük beyaz kelebek görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek şekli görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek kozası görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında büyük mavi kelebek görmek bereket ve huzur getireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir