AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek koza görmek

Kahve falında kelebek koza görmek

Kahve falında kelebek koza görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, istediği gibi yaşayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kelebek koza gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında kozada kelebek görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek ayağa kalkacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek koza görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek kozası görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında böcek kozası görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında örümcek kozası görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir