AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek doğurmak

Kahve falında kelebek doğurmak

Kahve falında kelebek doğurmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kelebek doğurmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek keyfinin kaçacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk kelebek görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret eder.

Kahve falında uçuşan kelebek görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında kelebekten korkmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kelebek görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kelebek görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir