AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek gibi uçmak

Kahve falında kelebek gibi uçmak

Kahve falında kelebek gibi uçmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebek gibi uçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında kelebek gibi uçmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında kelebek olup uçmak yeni bir hayat kuracağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kelebekle uçmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin gibi uçmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süpermen gibi uçmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kartal gibi uçmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulur.

Kahve falında melek gibi uçmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzer gibi uçmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, makbul olmayan işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir