AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeğin ısırdığını görmek

Kahve falında kelebeğin ısırdığını görmek

Kahve falında kelebeğin ısırdığını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kelebeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında kelebeğin ısırdığını görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altından kelebek görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kelebek görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret eder.

Kahve falında kelebekli bilezik görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tırtılın kelebeğe dönüştüğünü görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebekle uçmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek tutmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir