AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa ihanet etmek

Kahve falında arkadaşa ihanet etmek

Kahve falında arkadaşa ihanet etmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa ihanet etmek gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşa ihanet etmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ihanetini görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, umutlarının kırılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaş ihaneti görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından ihanete uğramak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek dertlerin son bulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından ihanet görmek hayır duaları alacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak helal ve bol rızka kavuşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir