AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından ihanet görmek

Kahve falında arkadaşından ihanet görmek

Kahve falında arkadaşından ihanet görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından ihanet gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında arkadaşa ihanet etmek sıkıntılarına ortak olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaş ihaneti görmek güzel ve doğru işler yapacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından ihanete uğramak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek sorunların artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşından ihanet görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ihanetini görmek kendini bunu başaracağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, birikim yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir