AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek börek yemek

Kahve falında kek börek yemek

Kahve falında kek börek yemek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işinden uzaklaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kek börek yemek gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Kahve falında börek kek yemek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kek börek yemek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kekler börekler görmek idealist kimse olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Kahve falında pasta börek kek görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek kek görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında kek börek yapmak bol kazançlı bir işe girileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kek börek görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında limonlu kek yemek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir