AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli kek görmek

Kahve falında cevizli kek görmek

Kahve falında cevizli kek görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, mallarının eksileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet eder.

Kahve falında cevizli kek gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında cevizli kek görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cevizli kek yapmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında kek pişirdiğini görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek yakmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kek kesmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, borçların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kek vermek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kek yemek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir