AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede oynadığını görmek

Kahve falında cenazede oynadığını görmek

Kahve falında cenazede oynadığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, büyük atılımların yapılacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalet eder.

Kahve falında cenazede oynadığını gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında cenazede oynadığını görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulur.

Kahve falında birinin kumar oynadığını görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında reklamda oynadığını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında kendi düğününde oynadığını görmek varlık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanla oynadığını görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının kumar oynadığını görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin oynadığını görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir