AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işinde en iyisi olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yanlış para transferleri, kayıp makbuzlar veya yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek kararlarına saygı duyulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kedinin kavga ettiğini görmek ne yöne gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kedilerin kavgasını görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işarettir.

Kahve falında kediler kavga etmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyle kavga etmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir