Kahve falında kediyle dost olmak

Kahve falında kediyle dost olmak adından konuşulur olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kara kara düşünür olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle dost olmak gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Kahve falında kediyle dost olmak gayrimenkul sahibi olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında dost kazığı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın dostunu görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, maddi gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıyla dost olmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına inanılır.

Kahve falında dost köpek görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalettir.

Kahve falında bir dostunun öldüğünü görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını dost olarak görmek variyet sahibi olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında eski bir dost görmek halsizleşeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir