AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi uçarken görmek

Kahve falında kediyi uçarken görmek

Kahve falında kediyi uçarken görmek makbul olan mallar edineceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi uçarken gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Kahve falında kediyi uçarken görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birilerinden uçarak kaçmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak dua etmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Kahve falında balığı uçarken görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, darp edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini uçarken görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında uçarak kaybolmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kargayı uçarken görmek yenisinin başlayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir