AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak dua etmek

Kahve falında uçarak dua etmek

Kahve falında uçarak dua etmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında uçarak dua etmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında uçarken dua okumak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak dua etmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalet eder.

Kahve falında uçarken dua etmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını uçarken görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına delalettir.

Kahve falında birini uçarken görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horozu uçarken görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini uçarken görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında uçarak seyahat etmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yoğun stres altında kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir