AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uçarken görmek

Kahve falında kendini uçarken görmek

Kahve falında kendini uçarken görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendini uçarken gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak dolaşmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında uçarken görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak camiye inmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten uçarak düşmek çok hayırlı şeylere, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında uçarak ağaca çıkmak karlı ortaklıklara gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında horozu uçarken görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin uçarken görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir