AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedileri beslemek

Kahve falında kedileri beslemek

Kahve falında kedileri beslemek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kedileri beslemek gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Kahve falında kediyi balıkla beslemek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında kediler beslemek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavruları beslemek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kedileri beslemek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, resmi bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yavru kedileri beslemek evlenme yolunda adım atacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir