AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrularını beslemek

Kahve falında kedi yavrularını beslemek

Kahve falında kedi yavrularını beslemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, daha sonra işlerin açılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi beslemek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusu beslemek sadece kendisini düşüneceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yavru kedileri beslemek sıkıntı yaşanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavruları beslemek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Kahve falında fil yavrusu beslemek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir