AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi ekmekle beslemek

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, zamanının boşa gideceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazancının her geçen gün artacağına, duaların boşa gideceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kedi beslemek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kedi köpek beslemek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek düşünmeden hareket edeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında kedileri beslemek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında evde kedi beslemek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzücü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir