AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi beslemek

Kahve falında kediyi beslemek

Kahve falında kediyi beslemek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, yeni işlere girişileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında kediyi beslemek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında kedi köpek beslemek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu beslemek işlerinin daha kötüye gideceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kedi yavruları beslemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kedi beslemek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kedi beslemek en çetin zorlukların aşılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulur.

Kahve falında kedi ve köpek beslemek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir