AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye süt vermek

Kahve falında kediye süt vermek

Kahve falında kediye süt vermek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kediye süt vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında kedi yavrusu süt vermek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, prestij sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kediye süt emzirmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek dedikodu edeceğine, arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusuna süt vermek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, keyfin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kediye süt içirmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kedilere süt vermek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ve süt görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kediye süt verdiğini görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir