AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilere süt vermek

Kahve falında kedilere süt vermek

Kahve falında kedilere süt vermek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedilere süt vermek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kediye süt emzirmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve süt görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kedi sütü sağmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Kahve falında kediye süt vermek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında süt içen kedi görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, anne babanın üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kediye süt vermek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kediye süt ekmek vermek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kedilere süt vermek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir