AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusuna süt vermek

Kahve falında kedi yavrusuna süt vermek

Kahve falında kedi yavrusuna süt vermek gelirinden yana memnun olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusuna süt vermek gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yavru kediye süt verdiğini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, edilen duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kedi yavrusu süt vermek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yavru kediye süt vermek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine inanılır.

Kahve falında kedi yavrusuna süt vermek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek yavrusuna süt vermek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru köpeğe süt vermek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi sütü sağmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir