AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, işte de mutlu olunacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında çocuğu balkondan düşürmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek Allah katında günahlarının affolacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun balkondan düştüğünü görmek içine fesat düşeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmesini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu balkondan düştüğünü görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşerken görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşürmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir