AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü gördüyseniz:

  • Değişime sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşerken görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında balkondan çocuğunun düştüğünü görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, onlara doyasıya sarılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun balkondan düştüğünü görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun balkondan düştüğünü görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu balkondan düşürmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir