AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle konuşmak

Kahve falında kediyle konuşmak

Kahve falında kediyle konuşmak evliyse çocuk sahibi olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, neredeyse kahrolacağına, çocuk sahibi olunacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyle konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Kahve falında beyaz kediyle konuşmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilerle konuşmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyle konuşmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediyle konuşmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, geçim derdinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kediyle konuşmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle konuşmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle konuşmak onun kıymetini her daim bileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir