AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilere su vermek

Kahve falında kedilere su vermek

Kahve falında kedilere su vermek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, rızkının da genişleyeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedilere su vermek gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yavru kediye su vermek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedilere su vermek çok tahsilli bir kişi olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kedi su görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında suya giren kedi görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kediye su içirmek kazancının katbekat artacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi suya atmak mal ve para biriktireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında kediye su atmak büyük zararlardan kurtulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında su içen kedi görmek dertlerin sona ereceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir