AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kediye su vermek

Kahve falında yavru kediye su vermek

Kahve falında yavru kediye su vermek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yavru kediye su vermek gördüyseniz:

  • İki alanda ayrı ayrı meydana gelen ilgi bekleyen konulara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yavru kediye su vermek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yavru kedi görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz kedi yavrusu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi ve köpek görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve yavru kedi görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kediyi öldürdüğünü görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavruları beslemek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sorunlarını teker teker aşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir