AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi atmak

Kahve falında kedi atmak

Kahve falında kedi atmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi atmak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında kediye ekmek atmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında evden kedi atmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında camdan kedi atmak patlama noktasına geleceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediye su atmak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kediye tekme atmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan kedi atmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Kahve falında pencereden kedi atmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hem hayatının kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kedilere balık atmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir