AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi dışarı atmak

Kahve falında kediyi dışarı atmak

Kahve falında kediyi dışarı atmak çok resmi görevlerde bulunacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi dışarı atmak gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Kahve falında kedi yavrusunu dışarı atmak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi dışarı atmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında evdeki yılanı dışarı atmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, haram mal yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı dışarı atmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında halıyı dışarı atmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare dışarı atmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı evden dışarı atmak çok büyük sorunlar yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıları dışarı atmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir