AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisi tarafından kovalanmak

Kahve falında sevgilisi tarafından kovalanmak

Kahve falında sevgilisi tarafından kovalanmak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kovalanmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisi tarafından kovalanmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kurt tarafından kovalandığını görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından kovalandığını görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından kovalanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında inek tarafından kovalanmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında birileri tarafından kovalanmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir