AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yiyen köpek görmek

Kahve falında kedi yiyen köpek görmek

Kahve falında kedi yiyen köpek görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yiyen köpek gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Kahve falında fare kedi köpek görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek kedi fare görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yavru kedi köpek görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yiyen köpek görmek onları koruyup kollayacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Kahve falında kedi köpek fare görmek işini büyüteceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek öldürmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ve kedi görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında evde kedi köpek görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yeni yerler göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir