AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve kedi görmek

Kahve falında köpek ve kedi görmek

Kahve falında köpek ve kedi görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ve kedi gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında kedinin köpeğe dönüştüğünü görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi görünümlü köpek görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek almak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek sevmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kedi köpek görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ölü kedi köpek görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek görünümlü kedi görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir