AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusuna ekmek vermek

Kahve falında kedi yavrusuna ekmek vermek

Kahve falında kedi yavrusuna ekmek vermek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusuna ekmek vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kedi yavrusuna ekmek vermek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediye ekmek vermek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunu öldürmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu almak şansının açık olacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru van kedisi görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne kedi ve yavrusunu görmek işsiz ise işe gireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi ve yavruları görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, adım atarken çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir