AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusu doğurmak

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yavru kedi doğurmak giden birinin geri döneceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan yavrusu doğurmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpek doğurmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında köpek yavrusu doğurmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi doğurtmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi doğurmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir