AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve yavruları görmek

Kahve falında kedi ve yavruları görmek

Kahve falında kedi ve yavruları görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, harcama gücünün artacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ve yavruları gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Kahve falında kedi yavrusu yakalamak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri yavru kedi görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, önünün açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yavru kedi sevmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi sesi duymak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında anne kedi ve yavrusunu görmek ev taşımaya, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi yavru kedi görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin yavrusunu yediğini görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir