AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kediye ekmek vermek

Kahve falında yavru kediye ekmek vermek

Kahve falında yavru kediye ekmek vermek kendi işinin sahibi olunacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sıhhat ve moral bulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Kahve falında yavru kediye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir veya bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Kahve falında yavru kediye ekmek vermek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusuna ekmek vermek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu emzirmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet eder.

Kahve falında çok fazla yavru kedi görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sevinç ve mutluluğa alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu sevmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah yavru kediler görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına inanılır.

Kahve falında yavru kedinin saldırdığını görmek şansın çalışmaya başlayacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir